oh I just can't get enough

Ugh så sega morgon jag ha börja få! Inte alls lika morgon pigg längre, förvånar mig egentligen med tanke på att jag går och lägger mig klockan 4 på morgonen. Hmm undra varför? En sådan telefon nöjd som jag som ligger och babblar i telefon med till exempel Mattias till sent på morgon. Nu ligger man i sin säng och segar till Colbie Caillat. Måste dock upp nu om jag ska hinna övning köra och göra lite ärende. Måste få klart ansökning till Göteborg. Puss!

En lugn helg

Sitter just nu och äter mig godis och snackar med Matte i telefonen. Lite ångest igen! Jag är fan kåt helatiden! Vad är felet?? Är det för att det är vår? Det är lite jobbigt. Man är som desperat hela tiden efter sex typ, haha fail!
Idag blir inget utgång. Sparar pengar.... pluggar som fan måste jag göra! Jag måste komma igång!!

Tröööööööööööötttttt!!!

Sooooooooooooooooooooooooom faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!

Ey Mr fattiiiii

Halloj halloj! vad skulle jag göra idag? Jo, plugga! Men det blev visst inte av. Var så himla trött när jag vaknade imorse. Insåg just att min medicin håller på att ta slut och måste köpa nya och plötsligt insåg man att man inte har pengar. Det sög ju! Ska man kanske hoppa över några dagar när det har tagit slut? fram tills man har fått studiebidrag? Är det ens nå bra ide? Är det värt att chansa? Jag vet faktiskt inte! Har som ändå inga pengar liksom..
Skulle vilja be R om hjälp men då får jag så dålig samvete utav det. Han har säkert nog mycket utgifter och här kommer jag från ingenstans och ja.. typ förstör hans liv typ! Mitt puder som suger bort allt fett så jag slipper få finnar är också nästan helt slut. Det suger ibland att inte ha ett extra jobb där man kan ha lite pengar över till att köpa det man behöver istället för att be av andra. Känns riktigt dålig. Och när man tänker på det så blir man deppig och mår så där ovärd att man nästan önskar att man inte existerar...

Kommer inte ens på vad jag ska skriva längre. Jag finner inget ord. Känner mig ledsen när det alltid ska vara någonting som står framför min väg. Hur länge ska jag orka kämpa vidare med det här!? Önskar bara att detta ska flyta på. Har som varit glad i över två vecker nu. Men nu.... är jag bara besviken.

Hursom helst så har jag börjat komma igång med min vanliga blogg igen. Dock så skriver jag inte lika djupa tankar som jag gör på den här bloggen. Denna blogg är mer en dagbok där jag bara ord bajsar och allt! Mest tunga tankar som jag inte vill att andra ska veta.

Nu ska jag gå och skära mig på armen (skämt åt sido).
Tjaow!

tack

Tack R! Utan din hjälp hade jag inte haft en sådan glada dagar. Allt verka börja vända sig nu, allt går som en rak linje. Jag har lättare att koncentrera mig på dansen och skola. Känns verkligen bra! Jag är nog rätt lycklig just nu. Medicinen verka fungerar som det ska och hoppas att den fungerar vidare så. Jag har fått tillbaka mitt livs glädje igen. Jag är Yun igen! Im back on track! :D

Searching my kind of perfect

Vilken underbar dag! Har fått sova ut även att jag vaknade klockan åtta på morgon denna första Påsklovdagen men somnade om igen vad nio tio tiden. Började med att sätta på musik och släppte in solljuset in till säng kammaren. Underbar väder är det! Stod och dansade framför spegel några minuter. Upptäckte att jag har blivit lite mer tränad i kroppen igen sedan jag har varit igång med dansen och träning. Första gången jag upptäckte att jag har vältränade ben även att det inte syns så mycket. Har ju liksom en tjej ben. Men när jag satte mig ner på knät märkte jag hur biffigt mina ben var. Har nu börjat få bätte självförtroende i mig och kroppen men det kommer ju aldrig vara tillräkligt. Kommer nog aldrig vara nöjd över min kropp nånsin tror jag.

Nu ska jag fixa mig och dra mig ut!! Puss!

What a feeling

http://windowstar.blogg.se/2012/april/what-a-feeling.html#comment

Ensam ju

Gahh jag vill inte vara singel! Jag känner mig lite desperat ibland faktiskt. Samtidigt tycker jag att det är skönt att vara så här. Det finns inget som tynger ner ens tankar och hjärta. Jag har nog inte tid att vara olycklig kär nu. Och om jag nu ska skaffa någon så ska det kännas rätt. Gärna då den ena vill ha mig, annars vill jag inte! Orkar inte bli sårad mera det är nog. Ska nog ta det som kommer fram över. Ni där ute som är smått intresserad... Ta då första steget förihelvete!! Jag är feg som inte vågar ta första steget! Hatar att skrämma bort nån när jag redan skrämmer vissa redan (oftas med meningen då). :D.

Ska sova nu nattiii

 

Hur fan lyckades man?

Ja.. Vad hörde egentligen i helgen?!
I lördags var jag utklädd som Tila. Det roliga var är att ingen märkte att jag var en kille förutom dom som visste att jag var utklädd då. Mina vänner och bekanta kände inte ens igen mig, killarna drog i mig hit och hit. Det otur var att ankomsten tog mitt kort när jag skulle ta ut pengarna. Var tydligen nå slags system fel fick jag reda på dagen efter. Så nytt kort är på väg hem till brevlådan. Eftersom jag inte hade mitt kort så lånade jag pengar av Viktor istället (tydligen så ville han inte ha nå tillbaka) men jag lovade att bjuda tillbaka och det ska bli! Dock var Viktor ganska så på mig under kvällen. Märkte att han va lite tänd på mig. Miller var sur på mig under kvällen eller jag vet inte om han var svartsjuk eller sur.. Han kom fram till mig och skrek "Vafan gör du?!" medan jag stod och dansade med två par killar jag va bekant med. Ja, sen gick han bara iväg med sur min. Fattar inte den killen riktigt.. Efter krogen gick vi och köpte mat och sedan drog vi till Viktor och åt. Miller hade inte sagt ett ord till mig sen krogen. Tydligen skulle jag sova hos honom men då försvann han. När alla väl drog hem så blev jag tvungen att övernatta hos Viktor. Han somnade på soffan med kläderna på. Jag väckte honom och sa till honom att han skulle gå och sova. Han frågade mig med ögonen stänga ifall jag ville sova i soffan eller i sängen. Jag visste som inre vad jag skulle svara på det eftersom det är hans lägenhet. Så då föreslog jag att vi kunde dela säng.

På morgonen där på vaknade jag till av en slags chock med min hand på hans nedre del. Han hade inga kallingar! Frågade honom lite förvånad vad han höll på med. Svaret var "inte vet jag.." antog att han att han var nyfiken så jag bara körde på med en chocktillstånd och nervös var jag. Vi körde dock inte hela vägen eftersom båda var nervösa. Vi har pratat om detta igår och kom överens om att detta skulle stanna mellan oss och att det inte skulle förändra vårat vänskap på något sätt. Så det va skönt att vi både kom överens om det. Iaf då han säger att han ät hetero enligt han och jag respekterar det.
Miller ringde mig senare och frågade vart jag var och sa att han var orolig eftersom han glömde bort mig. Men allt var lugnt, sa att jag va hos viktor osv. Sen frågade jag angående kvällen varför han var sur på mig och förklarade vad han sa. Men då bytte han samtals ämne och inte gav mig nåra svar alls. Förstår mig inte på den killen ibland. Men han är fin ändå...

Ibland undrar jag, finns det ens nån som jag inte gillar?! Jag tycker fan om allt och alla!! Det är nog det negativa med mig tror jag.

Nu tänker jag på Mattias. Usch vad jag saknar honom! Saknar att umgås med honom, prata, ligga och krama honom om natten. Min fina vän.. I miss you bff! :love: