This is how it feels like

In love with the idea of love

My god vad jag känner mig ensam. Jag tänker på Isak! Varför kan inte han bara vara på mig så jag slipper känna något intresse för honom!? Jag går runt och hoppas på att ahn ska höra av sig, går ut på krogen i väntan på att man kanske stöter på honom. Det är sjukt det där, jag känner inte ens människan och ändå är man så intresserad av att lära känna honom.
Och nej jag tänker inte höra av mig till honom. Jag känner redan att han inte vill ses mer gång eller det är iaf vad jag tror att han tänker så. Annars skulle han väl hört av sig och frågat om vi skulle ses. Dock har det mest varit mig så jag känner inte för att vara den killen som hör av sig även att jag verkligen vill dygnet runt. DAMN! Jag vill ju bara lära känna människan mera. Suck! Det suger det där!
 
Kan inte nån ba hitta upp mig och vill ha mig som fan och gör allt för mig... by that så menar jag någon snygg som gör mig really knäppt i huvudet på den. JÄVLAT CRAZY IN LOVE!!!!
 
Sömn nu. Nattto!

Nobody to love

 

Wasted

Let go for tonight

Jag må vara ensam och lonely, vilket är same shit!
Jag har en dirty minded när det kommer till sex... iallafall det mesta av det. Men när ska jag få tur i både kärlek och sex? Lol Den frågan dyker upp igen.

jag är bra på att kåta upp folk men jag är då inte bra på att få någon att falla för mig.

fuck love! Nu ska jag ha telefon sex! (bara hjälper en i nöd, själv är man klar med sina bussines för länge sen).

I'll be alright my head's underwater but I'm breathing fine

I wanna escape

That happiness

Adore it

 

Drifting away

Förbannad!

Fan vad det finns fula dåliga människor som man trodde va bra. Så jävla ledsen, sur, arg, besviken you name it! Med mycket energi och ödmjuk har man behandlat den och man brydde sig om den visar det sig att man har gjort allt det där för ingenting.  
 
 
Jävla fitta I helvetes jävla kuk fan vad frustrerande man är just nu att man knappt kan sova. På grund av en enda människa som jag en gång förr kallade för vän. Hatar är ett starkt ord men denna gång är det fan värt!
 
Åh vad man får ont i hjärtat! 
 
RSS 2.0