Dags att blogga

Guh vad det var ett tag sen jag bloggade (som vanligt!).
Har haft mycket som ska göras och har det fortfarande! Föreställning är klart och det bllev nästan fullsatt. Rätt härligt det! Gjort bort lite skolarbete men har fortfarande en hel del kvar att lämna in. Har fram till på måndag på mig alla lämna in alla Svenska uppgifter och Religion. Hoppas att jag klarar detta... Klarade Naturkunskaps proven igår så jag är grymt nöjd över det. Fick veta mitt betyg i balett igår blev som lite besviken men jag är samtidigt nöjd eftersom jag tycker jag har utvecklats sjukt mycket på så kort tid.

Jag måste bara bita ihop det sista bara oavsett hur sliten jag kan känna mig! Give me the power to go on....

Helvete

Jag dör!! Kan inte sova. Måste ha Viktor!! Vad ska jag göra?! Ska jag fråga om han vill hitta på något ikväll? Åh jag vill inte ge honom dåliga vibbar om han nu inte känner likadant. Vill typ hoppa på honom direkt jag kommer till honom och få det gjort. Tror jag håller på att bli galen!! Jag måste nog göra det.. Känner mig lite beroende av honom nu. Och jag har svårt att sova!:(

don't want to fallin in love

Har nu ringt runt och fråga om bästa råd om hur jag ska göra. Jag ska gå med det så länge det känns rätt för mig. Ge honom lite tid att finna sig själv. Jag ska inte fråga honom om oss utan bara finnas där för honom och låta honom ta alla stegen. Detta blir inte lätt ju! Men jag vill hjälpa honom så jag gör det! Tycker ju om honom men vill inte förstöra nåt vi redan har. Så får hoppas på det bästa!:)

Vad händer näst? Jag är rädd!

Nu blev det dags att blogga lite!
Har haft väldigt mycket nu och kommer ha det framöver till studenten. Mycket plugg och träning. Men lite tid åt vänner har man också haft!

Nu är det så att jag och Viktor.. Vi höll visst inte det vi kom överens om. Att det inte ska hända igen och att vi är vänner och att han skulle fortsätta vara hetero. Vi smsade varandra och så frågade han om jag va sugen på att se skräckfilm och några sekunder efter jag hade svarat på hans sms så ringde han och sa att han va ute och körde bil och undra om han skulle komma och hämta mig. Miller kom senare och gjorde oss sällskap och sen for han hem, jag sov som vanlig över. Jag vet inte på något sätt får jag honom att tända på mig, jag behöver inte ens försöka.

Nu i helgen va vi också med varandra, dock med fler sällskap. Vi skulle bowla men det blev aldrig av så vi såg hockey och chillade framför filmer. Men nu är han som mer flörtig och intimt när vi sover med varandra. Han håller om mig när vi sover. Ibland kunde han bara vända om mig precis hur han vill de bara för att jag ska ligga rätt så att han kan skeda med mig. Imorse flyttade han till mitt huvud med sin hand när jag låg och sov så att hans panna skulle möta min. Jag kunde känna hans andetag och han min. Det roliga var att Parre låg på soffan och sov, jag mena tänk om han skulle komma på oss ligga så där? Jag är rädd att de andra vänner ska börja fundera ifall det är nåt mellan mig och Viktor och att det ska skapa dålig stämming på vårt vänskap. Det är det sista jag vill att det ska hända.
Jag vet inte.. jag får vibbar av att Viktor tycker om mig alltså på ett speciellt sätt men samtidigt så vill jag inte tro det. Åh hetero killar är svåra att förstå sig på. Speciellt då man inte vet vad de vill, om de kanske är bi eller bara vill exprimentera. Vill som inte lägga så mycket energi på honom för att jag inte vill bli sårad. Men jag är rädd att jag ska börja falla för honom. Han har börja kolla på mig på ett speciellt sätt. Man kunde se att hans ögon glittrar när han ler mot mig. Det är ju så sjukt läskigt! Jag vill inte bli sårad fan!! Rädd! Och jag börjar tänka på honom mer och mer. Lol kill me!!

Done!

Nu var sista föreställningen avslutad! Riktigt skön känsla måste jag säga. Dock så ramlade jag när jag gjorde solo på kvälls föreställningen och spräckte byxorna ända upp till aslet. Men men folk va nöjda, jag fick väldigt fina kommentarer av folk som kom och kollade även dem som inte kunde komma. Hörde att det var nästan fullsatt jämfört med förra årets föreställning. Jag blev riktigt glad över att det kom folk för att titta på oss dansa. Och jag gjorde av med minst 70 biljetter av 100+. Och innan kvälls föreställningen var det mer folk som smsade mig om mer biljetter. Jag blev nästan över lycklig!

Blev dock riktigt besviken över att mina syskon inte fick komma och se föreställningen för deras bitter f**** mamma (förlåt för att jag använder det orden men jag är verkligen besviken och sur). Jag ringde henne bad och bad om att de skulle få komma och se mig dansa eftersom det är väldigt viktigt för mig att de kommer, för att det är min sista dansföreställning och att jag går ut iår. Jag försökte övertala henne i minst 20 min. Dagen efter fick jag ett sms att hon inte ändrar sig över henness beslut. Fyfan så sjukt dålig mamma hon är! Jag kommer nog aldrig att förlåta henne för det här. Jag är så sur att jag vill hämnas på något sätt! Känner en känsla av hat vilket jag sällan gör mot nån. Men detta är ju så jävla lågt det hon gjorde mot mig!

aja nog för ikväll.. Jag blev nöjd över att några av mina vänner kom och såg på mig. :)
God natt!:)
RSS 2.0