I'd be waiting

Det har varit ett tag sedan jag skrev något här..
Jag har varit sårad och försökt ta tag i mitt liv med ett krossat hjärta. Nu inne fjärde månaden av min heltidsanställning på Proffice och jobbar för Telia och forsätter mitt extra jobb på Hotell Savoy när jag kan och har tid. Har trevliga kollegor och vänner vilket gör att jag trivs super. Träningen har gått lite si så där till och från men försöker att hålla igång för att hålla självförtroendet på lagom nivå.
 
Fortfarande lika singel och är i min ensamhet desperat efter någon jag kan förlita hela mitt hjärta på. Tog kontakt med Kalle för någon dag sen i veckan via Jobb-chatten eftersom vi jobbar inom samma företag. Kändes super bra att få kontakt med honom igen. Han har nu flyttat från Sundsvall till Stockholm och jobbar på Telia där, bor med sin nya pojkvän och verkar ha det super. Är glad för hans skull, dock på något sätt är jag lite avundsjuk på den andra killen som då inte är "Jag" får spendera sin vardag med honom. Han var/är min dröm kille som jag en gång kallade "min". Nu är man återigen "Perfectlylost"..
 
Som vanligt dem jag träffar som jag verkar intresserar mig på är antingen upptagna eller rent allmänt inte lika intresserad av att binda sig till ett förhållande eller så är det dem som är jätte intresserad men då är det tvärtom för mig. Jag verkar aldrig hitta rätt! Nu tycker jag att jag bör börja ha lite mer tur i kärlek!? När kommer den då?!?
Är en hopplös romantiker när jag väl är det. Kan inte jag bara få uppleva den brinnande kärlek som när jag var med tillsammans med Kalle men denna gång utan att bli sårad och att det varar för livet?!?
RSS 2.0