miserable

åh vad jag saknar dansen. Börjar på mitt nya jobb imorgon (prov jobba). Efter att ha pratat med Sofia idag på telefonen om att hon har börjat skolan där i sthlm.  Jag blev avundsjuk på att hon har hittat rätt och det lät så på henne. Hmm, vad ska jag göra med mitt liv? Vad gör jag med dansen.  Är bara så förvirrad.  Jag Vill verkligen dansa igen. Kul att jag nu har fått ögon inflammation också.  Lyckas helt enkelt med allt dåligt.
 
Jag tänker på : jobb
Skola
Dansen 
Körkort 
Min bortgångna far, jag saknar honom så. Vill bara höra hans röst och fråga honom vad jag ska göra utav mitt liv. Jag behöver fortfarande honom.
Det är så mycket jag vill få gjort. Är det för att jag är lat? Kämpar inte tillräckligt?  Åh jag är ordlös ensam och olycklig. .

Lonely

Känslan av ensamhet tar över nu när mamma och hela familjen har åkt hem. Det kändes så himla trygg att ha dem här hemma hos mig. Nu vad? jag är ensam igen.. Det spöregnar ute och delvis åska ute just nu och jag ligger i sängen och känner mig sådär, tom.
Vill finna ett svar om vad det är jag söker. Den rätta känslan, att allt ska kännas rätt. Allt är så luddigt för mig och önskar att det vore annorlunda. Mer spänning...:/

Min Soul Mate

 
Hur urgullig är inte denna människan så som min Soul mate, Angelica Andersson!
Så mycket som jag nämt för henne att jag börjat läsa första boken och sagt hur bra boken är och så vidare. Jag blev fundersamt om vilket är den andra boken heter eftersom jag snart har läst ut den första och känner att jag blir lite beroende så jag smsade frågan. Vi tjafsade sedan i telefon om vilken version (språk mässigt) av boken var bäst att läsa. Hon föreslog så klart den på engelskan! men eftersom jag nog inte är lika bra på engelska som henne så föreslår jag den på svenska. Fick fråga via sms vilka jag redan har och jag sa första boken men ska köpa den andra.
Hon och Didar kom förbi för att ge mig "krya på dig" kram och räckte mig två av de böckerna. Jag blev så klart förvånad och överasskad och så där varm inombords. Trodde dock att det var lånes men tvärtom. Nu har jag alla tre böckerna och ser fram emot att läsa dem två.
Du är fin du min vän. Älskar dig!<3

Med familjen

Ligger och lyssnar på Femtio nyanser av honom när jag inte orkar sitta och läsa. Fy vilken bra bok så sexigt att man vill vara med i en av dem rollerna. Mamma och de andra kom fram igår vid 23. Träffade dock inte dem hemma utan mamma kom och mötte mig på akutmottagningen strax  innan halv tolv. Hade en sådan smärta att jag inte orkade mer. Först så trodde jag att det var sexets fel men det var det verkligen inte, utan att jag har haft så mycket hosta att jag retar upp såret inne i analkanalen eller vad et nu är att den går sönder mer och mer ju mer jag hostar. Och att visst fick jag hemorojder på köpet men insåg ju att inte hemorojden inte direkt var proplemet. Hoppas att läkaren fattade det.
Fick hem lite smärtlindring i sprutform och lite piller. Om inte dett blir bättre på några dagar ska jag kontakta vården igen. segt!Tyckte inte bedövningen fungerade så bra i morse kan jag ju bara säga eftersom jag låg i sängen bredvid Emma och torr grät och kröjmade som om jag har blivit skjuten!
 
Så nu är man typ hyfsat handikappad och kan knappt gå, stå eller sitta. Stackars mamma, Peter och barnen som kommer hit för att tillbringa sin tid med mig men istället så får de ta hand om mig, till och med fara på utflykter utan mig för att jag inte kan gå. Det känns ändå trygg att ha dem här när jag är vid detta tillstånd. Skönt att dem är här med mig helt enkelt!

Jävla fitt L!

Fan vad hon ska vara en jävla pain i the ass då jag redan har pain där bak redan! Tjat fet fitt kärring jävel som tjatar om hennes jävla intyg från läkaren. Och ja när jag väl har varit hos läkare så hänvisade de mig om att jag har rätt att vara sjuk en hel vecka utan att de kräver ett sjukintyg från mig och om jobbet nu skulle vilja ha ett intyg får de ge mig ett intyg om att de kräver intyg från läkare.
 
Och när jag ringde för att förklara situationen så blev fitt horan bara sur : "Sen när börjar de med detta lagen" lalala... - "du får ringa dit om du inte tror mig" Hon bara bla bla bla.. "Jag har full restuarang här isåfall får de ringa mig" - alltså bitter hora, vem är det som vill ha ett jävla intyg egentligen?
Åhh jag blir så irriterad på henne!

Ont i röven!

Jag hade sex i förr igår, och ja sexet var nice men min tajta röv gör ju förfan ont. Kommer nog aldrig med vilja ha nåt i 2 ever igen. Jag kan ju knappt gå! Kanske måste köpa buttplug eller nå? Jobb imorgon, kommer blir smärtsamt!

födelsedag

Nog har man haft det mysigt på sin födelsedag ändå. Emma kom fram med en dounut med massa ljus på då jag precis steg ut från mitt rum. Blev lite så där överraskad ändå. Sen tilbringade jag min dag med min soul mate Angelica på stan. Blev bjuden på middag/lunch eller vad det nu blev och sådär mys födelsedags fika. Dagen blev ju komplett ändå! Fast har som dock varit lite hostig (mycket) vilket var inte alls så roligt. Slutade med att jag råka överdosa på host-piller och fick jätte ont i bröstet att hela ryggen smärtade till med. Så inget jobb för mig dagen efter.
 
Känner mig dock jag är än fortfarande hostig och sjuk men vad ska man göra? Jag måste ändå jobba imorgon, time is money bitches!
 
 
RSS 2.0