Midsommar

 

What if I'll never wake up from this dream?

I thought this world was too cold and yet I still think it is. I've made up a whole new world well I at least still try.
Though I'm scared and hurt. I'm gonna wake up someday, It's only a bad dream. The question is only when...

What if it's all in one kiss?
That turns all seeds into trees. The strongest wind into breeze that enter all doors without keys.

What if I'll never wake up from this dream?
:/

 

Där rev såret upp

Saknar hans läppar...
 
Jag är så löjlig!

Love is a losing game

Jag har haft grymma två dagars fest. Först personal fest sen dagen efter, midsommarafton? Var extra bakis idag då man aldrig hann vila upp sig dagen efter.
Jag känner mig alldeles tom, igen.
Det är folk som skriver till mig. Snygga människor. Som inte ens bor i närheten av mig. Vad är de ute efter egentligen? Man skriver med dem, skriver tills nån av oss förlorar intresset och slutar skriva med varandra till slut. Vad är grejen? Antar bara att jag får keep it going eller nåt.
Jag har börjat sluta tänka på Emil, tror. Han tryckte på något sätt på en knappt i mitt hjärta och gjorde mig galet kär för stunden. Det kändes bra för en gång skull på sätt och vis. Jag blev "crazy inlove", den känslan jag har längtat efter att få känna ett bra tag och där kom den. Nackdelen var bara att "crazy inlove" inte på det lyckliga sättet som jag hade önskat mig. Jag tänker dock fortfarande på honom nästan hela tiden än, nästan. Och jag har funderat på Isak med.
 
Äh nu tappar jag bort mig i mina tankar. Jag finner inga ord att beskriva vad jag känner just nu. Jag blev bara... förvirrad.

Personal utbildning

 

Luleå Pride!

You got into my head

FUCK! Han vill ju ha mig! Han tycker om mig! Han tycker jag är rätt söt!
Och jag kan chatta med honom hela dagen utan att ledsna. Han flörtar i smyg. Han vill inte erkänna det för sig själv? Att han egentligen gillade vad han gjorde med mig?
Kan det vara för att han inte vil ge mig hopp och sig själv hopp för att han ändå ska flytta?
Jag vet inte, jag tänker, jag klurar. Men jag tycker han är fin. Jävligt fin!
 
Fuck! Jag gjorde det igen. Jag föll... igen! Så typiskt mig!
Jag drömmer om honom tre dagar i rad nu (dock inte första dagen, det var verkligt). Annars var han i alla episoder i mina drömmar. Jag kan se hans underbara, oskyldiga leende framför mig. Det gör mig till en stalker.... igen.
 
Vad gör jag med mig själv?
 
Han är fortfarande lika charmig även via meddelande... Och ändå omtänksam...
 
Fuck me life!

Baby I don't know..

Var med Emil för sista gången igår. Vi möttes på stan och fikade på Waynes. Eftersom han hade sin cykel med sig tog vi en promenad till Bergnäset för att äta pizza (jag åt pasta). Han är så sjukt charmig den där killen! Jag smälter!
Efter maten handlade vi lite chips, frukt och dricka och hem till mig för film och mys. Hade mina ben klängandes på hans knä medan vi såg Nymphomaniac och små pratade lite under filmen.
 
I mitten av filmen ville jag som hångla, ville ha hans läppar mot mina, jag tog tag i det jag ville, sträckte mig fram för att kyssa honom. Han bara log men kysstes inte tillbaka.
Jag gjorde fler försök men fick samma reaktion, han viskade att han inte ville efter några försök. Och då blev jag som ställt och frågade varför (han hade ju han stånd), han svarade att han föredrar tjejer men jag gav inte upp. Jag ska få honom att kyssa mig tillbaka så är det bara! jag fortsätte.. Han tog tag i mitt ansikte då jag försökte få honom att kyssa mig tillbaka. Han drog min panna mot hans och sa.
 
 
-"Jag ångrar inte det jag gjorde i lördags. Jag ville testa och det gjorde jag men det va inte min grej. Du är min första kille och min sista men jag vill inte nu".
 
-"Varför kan inte du kyssa mig tillbaka som du gjorde i lördags!? Jag vill att du kysser mig tillbaka. Du var så bra på det."
 
Då förklarade han att det var obekväm och att det kändes fel. Jag frågade igen,
 
-"men om det va obekvämt varför sa du då inget då?"
 
-"Det blev svårt att sluta.."
 
Jag kollade på honom och ba sa jahapp.. sen satt jag och försökte få fram nåt,
 
-"Varför valde du att vara med mig idag?"
 
-"Kan vara kul att bara hänga" sa han
 
Förstod ju att han gillade det för jag minns att vi knappt kunde hålla våra läppar ifrån varandra.
 
-"du har du stånd vad är det då som är problemet?! "
 
-"Ja, man kan vara kåt fast inte vill" då sa jag direkt "Bara så du vet, jag tänker inte ge mig. Jag kommer retas!".
 
Jag drog fram hans kuk och bara lekte med den bara för att retas. Det var inte så att han gjorde något motstånd. Försökte att få honom att kyssa mig om och om igen men jag tänker inte ge upp. Istället nappsade jag lite smått på han kuk och då sa han,
 
 
-"Nej snälla gör det inte.."
 
och jag kunde bara inte sluta retas jag skrattar till och fortsätte, jag vet att han njuter. Från nappsandet till att sugande och jag försökte som vanligt få honom att kyssa mig tillbaka. Jag slickade på toppen av hans kuk
 
"Jag TÄNKER inte ge upp"
 
säger jag och ler mot honom. Han ler tillbaka och sa nej nog får du leka med min kuk om du vill men det kommer inte bli mer. Jag fortsätter...och försöker.. igen. Jag vet, han njuter som fan.. jag försöker få honom att kyssa mig igen.
 
"Nog är det här är det bästa avsugningen jag någonsin fått, men jag föredrar tjejer" sa han.
 
Jag fortsätter...
Det här bara början, du vet inte än vad som kommer tänker jag. Jag kör samma taktik men jag ökade på hans njutning. Jag vet att han vill kyssa mig tilllbaka men han valde att inte göra det. Men varför!? Jag blev frustrerad, så mycket som jag vill ha hans läppar. Och jag ska få honom att kyssa mig tillbaka!! Han började andas tyngre och tyngre då gick jag upp på honom och gör ett försök till.
 
-"MEN KYSS MIG!"
 
Nu jävlar tog han tag i mig äntligen. Han kysser mig men retsam och så sexigt men vad han retade mig. Han gör mig helt fucking galen! När jag fortsätte och ville ha mer tryckte han ifrån mig från honom och ler..
 
-"Det där e allt du får"
 
Damn it! Vill ha mer!!
Eftersom han satt upp bad jag honom att ta av dig och ligga ner istället så blir skönare för mig att göra jobbet och samma för honom. Och jag ökar mer på hans njutning. Han börjar andas tyngre. Då sa jag,
 
"Du får stöna om du vill, jag vet att du njuter av det här. Men så du vet jag kommer göra detta smärtsamt för dig! Och jag ska bara retas!"
 
Jag fortsätter att suga med jag variar på njutningen för honom. Han är riktigt het när han njuter. Och han ger sig till slut med att vara snål med kyssar och med tiden blev han inte alls snål längre. Men ändå retas han fortfarande ibland. Jag frågade honom om han har fått så bra avsugning för förut?

 -"Inte ens i närheten av det här!" sa han.
 
Jag vet vad jag kan och jag vet att jag är riktigt bra på det jag gör. Efter ca två timmar såg man på honom hur slut han var i kroppen. Han var nära oberäknade flera gånger men jag lät honom inte komma dit än, jag tänker låta honom lida i njutning. Jag kunde se hur blek han var, hans kinder var knall röda, ögonen var alldeles helt tunga.
 
-"Någon är visst slut ser jag" viskade jag och forsätter retas med tungan.
 
-"Det är jag.." log han och kollade på mig med sina halv öppna underbara bruna ögon.
 
Jag kysser honom ömt och sa
 
-"du ska få komma men bara inte än.."
 
Han fick vänta ett långt tag innan han får komma.. När han nådde sitt MAX-njutning krampade hans kropp tväldigt länge. Oftast brukar en orgasm bara vara i 10 sek eller något men den här mannen fick betydligen längre orgasm än nån kille jag träffats. Så länge varade inte orgasmen i lördags kan jag ju nämna. Jag slutade inte suga för att förlänga på hans orgasm. Fy så hett!! Hur kan han vara så himla sexig hela tiden. (Dock så släppte han sig också tur att det bara va luft och det luktade inget annars hade det vart lika mysigt).
Efter han hade kommit slutade jag inte. Jag fortsätter för jag vet att han är super känslig då han nyss kom vilket han inte hade något emot förutom att han viskade till och sa "försiktigt" ett antal gånger. Jag lyssnade inte retade på. Han njöt ju fortfarande av det. Typiskt men hett!
 
Vi tog det lite lugnt sen och skämtade till att lill Emil är gode död nu så round two blire nog inte. Och att nu har han nåt att minnas Luleå för (mig) haha.
Chillade sen och började sätta på en annan film medan han satte sig upp för att hämta andan och återhämtar sig genom att trycka i sig en massa chips. När det var dags så skulle han då bege sig hemmåt. Vi sa farväl till varandra och jag följde med honom till dörren och innan han skulle gå kysstes vi och tog farväl. Ut går han och kollar tillbaka för att säga Hej då igen. Så söt!
 
Sen under kvällen snackade vi lite på facebook och små flörtar med varandra på det diskreta sättet.

Åh rena dröm killen med lite minus som går att fixa. Så synd bara att han flyttar. Så otur man har fast ändå tur.
Jag till och med drömde om honom inatt. Han var med i alla scener i mina drömmar.
 
Och nu när jag vaknade idag kände jag som vanligt en tomhet som alltid bruka känna efter jag har varit med någon eller umgåts med någon.
Tillbaka att vara desperat då! *Suckar*
 
 
 
 
 

Just my luck

JAG FICK EN FUCKING STR8 KILLE HEM IGÅR!!
SÅ SNYGG SÅ CHARMIGT OCH SÅ SEXIG! JAG FUCKING DOG! HAN ÄR EN GUD PÅ ATT KYSSAS, MAN FÅR INTE NOG. MEN FUCKING JÄVLA SKIT SKA HAN FLYTTA TILLBAKA TILL HALMSTAD!
ÅHH VAD HAN E FIN.. JAG BLIR KÄR AV HELA KONCEPTET PÅ HONOM.....
 

If I could and I would

 

Meleficent!

Getting weeker

Vill ba ligga för att glömma nån. Visst jag tänker på honom. Jag vill vara med honom. Han hörde av sig gjorde att jag fick hopp vilket gjorde dum att fråga honom om han ville komma och sova över för att jag kände mig nere på grund av honom (inte bara på grund av honom dock). Var så klart gnällig av mig sån som jag är när jag vill ha nånting, jag tjatar och gnäller mig till det.
Och såklart tyckte han att det var för långt bort. Till och med då jag erbjöd att betala taxi så att han kunde komma och bara hålla mig sällskap eftersom jag inte ville sova ensam inatt. Bara få vara med honom och bara känna efter om detta är vad jag verkligen känner. Men nä "En annan gång, Jag måste känna att jag är på hugget" MTF?!
Det känns som svårt veta om det är så man känner fören man är i nuet och klura ut det. Kan inte ignorerar mina tankar om honom, hur intresserad jag är. Hoppas att någon annan dyker upp och fångar mitt intresse liksom gärna imorgon eller något.
 
Jag är svag men på så sätt kan en annan ge mig styrka att glömma min svaghet. En ersättare är vad jag behöver!

Pull me back

It feels like I'm drowning

Need a little love in the dark

Timber trying to forget

Jag tänker jag hopppas jag tror... Men jag finner ingen tecken. Jag är så sjukt ensam, desperat you namne it! Men!, jag är desperat efter en sak... lilla glödet som aldrig slocknar.. less... Dricker för å bli glad, vilket jag faktiskt blir men inget som kommer göra mig alkolist. Jag försöker njuta av livet som den är och låta det som kommer komma. Jag kan inte fly från ensamheten jag känner varje dag. Fortfarande känner jag mig tom, väldigt tom! Sex är tröst men jag tycker inte att det är kul att bara ha sex med någon längre speciellt då jag inte känner dess känslo mässigt känslan för en. Vill ba att sex ska vara bra och att också känslorna skas kännas bra. Jag väntar fortfarande på dagen. Väntar.....

I still lone

 

Testing test test

 

Dancing in the mirror singing in the shower

I'm a stalker cause you're in my mind

Omg så störande det är!!
Av ångest skickade jag förfrågan om att få följa (I) på instagram "BARA" för att få se på hans bilder. I vaknade nyss och såg att han hade accepterat men!?! Han följde inte mig tillbaka! Åhh! Jag känner mig så knäpp! Jag blir som galen av att jag vill veta mer av honom och vill lära känna honom mer. Varför ska han vara en sånt douche?! Och varför ska jag vara en sådan stalker, besatt och desperat!? Varför kan inte jag få vara en douche istället? Kan det vara karma?

Jag behöver någon annan att tänka på. Detta är en akut behov!
Orka vara så jävla desperat....

Stop, drop, and we can roll

RSS 2.0