Du var den bästa och kommer alltid att vara

Nu är du äntligen på ett vackert plats för att vila. Jag är glad att jag fick välja var. Jag saknar dig så sjukt myclet. Känns tomt att veta att du inte längre är här på samma sätt som jag färväntade mig att du ska  vara. Jag som längtat efter att få träffa dig för att få lite far pch son tid som vi aldrig någonsin haft sedan då du gav oss ett bättre liv och vet att du med gjort samma sak. Jag tänker på dig fortfarande varjedag till och med varje sekunder,  så mycket jag saknar jag dig och saknar. 
 
Jag vet och hört att du vill att jag ska vara stark och ta hand om mamma och blir en bra människa, inte vara lat och så vidare.  Jag lovar att försöka och att jag ska göra mitt bästa för att du där upp inte ska bli orolig. Jag vill göra dig stolt. Det är en svår tid för mig just nu då du försvann från mitt liv så fort så låt mig ha den tid att sörja dig och hjälp mig att vägleda mig till lycka och mina livs mål.
 
Jag kämpar för dig, mig själv och för dem nära som älskar mig. Jag älskar dig far även då jag aldrig sagt det till dig medan då du var vid liv.
RSS 2.0