Olycklig

Jag vet inte vad det är som händer mitt liv just nu. Allt känns bara så himla fel. Jag vill börja starta om på nytt! Men det finns alltid ett "men" i allt. Alltid nåt som stoppar en. Hur ska jag ta mig till väga? Jag saknar min familj ovh redan saknar jag dansen. Dansen är nog något jag inte kommer kunna utan, men hur ska jag kombinera detta rätt?
 
Jag vill fortsätta dansa utbildar mig vidare till dansare så att jag någon dag kan hålla på med det dagligen. Men ekonomin säger nej så jag måste jobba och samla på mig pengar. Börjar jobba på Jensen bofhus nu i Götet. Mitt tredje dag idag. Det två första dagarna har varit tufft då det är mycket som man ska lära sig. Och redan då känner jag mig hopplös. Men jag kämpar mig vidare, jag vill kunna detta och vill mitt eget bästa.
 
Känner mig så sjukt ensam och förvirrad. Önskar bara att det fanns nån här vid min sida hela tiden, någon som ger mig hopp både tankar och själ. Saknar mamma! Jag saknar så mycket just nu att jag känner mig så olyckligt. Vad ska jag ta mig till? Hur ska jag kunna börja om, fortsätta eller gå vidare med detta? Snälla vägleda mig till lycka..
RSS 2.0