Thinking about you all the way home

Sämst jag är.. Vad har jag tagit mig in på.. jag leker med mina känslor inser jag. Verkar som att jag faller i distans och faller djupare för något som jag inget får.
Faller är kanske inte det man använder.  Men jag tänker och dag drömmer om det. Det är farligt detta! Måste ta mig ut ur detta på något sätt. 
 
Jag blev svartsjuk över att en kille (arkitekten) jag aldrig träffats förr hade träffat någon och hade det mysigt.  Damn! Plötsligt så känner man sig oduglig och sänker ner sitt självförtroende totalt. Sånt man inget vill höra från nån direkt men jag antar att prata förr om att vi ska vara ärliga mot varandra och tror att han höll det där vi pratade om.  Vilket jag med försöker göra. Sanningen gör fan verkligen ont att höra, speciellt då det är från nån man verkligen är intresserad av.
 
Och det där jävla ligget som jag hade förra veckan. Varför vill jag lära känna honom mer för även då jag vet att han inte är intresserad att ha nå seriöst.  Det gör ju mig bara mer intresserad.  Fan fan fan!  Mina känslor gör ju allt helt jävla fel.
 
Imorgon ska man ta sig till Boden för att vara med Rickard (16). Det ska nog bli spännande. Sen fredag skulle han komma till mig.  Det kanske är bra det där. Kanske får mig på andra tankar.
 
Valborg idag då ska man vara Oscar och några tjejer. 
Pöss från en känslosam kille...
 

I don't wanna be alone forever but I can be for now

Träffade en kille igår, och jag har nog inte varit så nervös som jag var på väldigt länge. Hade till och med svårt att få stånd vilket va lite jobbigt men det förstod han nog. Började se film men sen blev det ju inte så mycket film. Vi pratade en hel del under sex och skojade som fan. Lite annorlunda men kul så säga. 
 
Jag visste ju att han inte va ute efter något seriöst och det nämnde han efter vi hade sex vilket är ju fine för mig men lite besviken blir man som ändå. Samtidigt så vet jag inte riktigt vad jag är ute efter så varför ska man vara små besviken över det? Jo jag vet vad jag är ute efter, den rätta! Jag vet bara inte vem det kan vara. Det är nog det som saknas. 
 
Han hade dock en perfekt grov penis för min rumpa vilket är as nice. Tack för den delen....
 
Nu ska jag jobba puss! 
 
RSS 2.0