Fail!

Jepp jag sumpade det!
Träffade en kille för några dagar sen. Kände som att allt klickade. Har inte haft det så mysigt med någon som jag hade med honom på så pass länge att jag blev lite väl på (vilket han då inte tycker jag är). Fast han är väldigt själv upptagen med studier och sånt så det skulle ändå inte fungera, samt att jag ändå flyttar efter denna månad.
 
Fick kontakt med en annan kille från Qx som heter Benjamin från Spanien men bor i Sthlm, hur snygg kille som helst. Vi snackade först på qx och så vidare på kik sedan hamnade vi på skype. Han verkar vara en keeper så säga och vi bestämde att han skulle komma till Göteborg för att träffa mig. Han var i Danmark igår för att idag  på en domstols grejs, vilket han hade sagt till mig. Och jag  visade mig vara jävligt på honom med att skriva en mass meddelande på kik, men det var mest för att han hade läst mina meddelande och inte svarat tillbaka och det gjorde mig lite nojjig så då skrev jag mer. Men så till slut så skrev jag om jag hade gjort något fel och han svarade genast tillbaka att han va på domstolen och att jag skulle chilla ner. Han skriver när han har tid. Kände mig genast som världens idiot!
 
Så jag tror jag sumpade chansen att träffa honom på fredag som kommer. Men man kan ju fortfarande hoppas att han hör av sig.
 
Åh vilken Idiot jag är!!!
 
Sug liv!
RSS 2.0