The hunger games imorgon

Äntligen ska jag på biok och se på The hunger games imorgon. Lyckades tjata på Miller att han skulle med och se den med mig. Eftersom mina andra vänner var upptagna. Men då fick jag en pojken på köpet till bion istället, Viktor ska också med och se den! Nu hoppas jag att den är lika bra som folk ha sagt att den är. Annars blir lilla Yun besviken....
God natt ♥♥

Ensam

Fan vad jag känner mig ensam! Jag vill ha nån, ett lycklig förhållande! När jag såg en bild på min kompis och hans kille på facebook tidigare så känner jag mig en aning avundsjuk. De ser så glada och lyckliga tillsammans. När ska jag hitta nån? Jag inser hur mycket jag inte vill vara singel alls. Jag vill vara lyckligt kär, menar vem vill inte det?! Ibland kommer Miller till frågan.. Men ändå inte! Om han nu säger att han är strängt så ska jag låta honom vara det. Vill inte göra något som förstör vårt vänskap. Tycker om honom och han är en riktigt bra vän. Men har inte funderat vad jag känner för honom. Det vill jag inte heller göra! Vill inte vara olyckligt kär i någon som redan satt mig inom vänskaps zonen.
Förra helgen så hade vi fest hos Pim. När vi vi skulle sova så höll han om mig (alltså ligga sked) som om vi var ett par. Han blev svartsjuk under kvällen då jag hånglade upp tjejer och sa till mig ¨fan vad du hånglar runt, om du ska hålla på så här kommer du aldrig få mig!" jag funderade lite varför han ens sa så. Det går som inte att läsa människan. Det är som att han ändrar på sig hela tiden. Typ ena stunden är han strängt och ena är han mer kärleksfull med mig. Det gör mig lite förvirrad måste tag säga. Kan han bara komma ut ur garderoben om han nu är gay, bi eller va han nu är! Suck jag vill ha en partner!!!

Nu kommer det igen, den där känslan

Nu blir jag ännu mer förvirrad!
Jag känner helt plötsligt ensam. Ingen kärlek! Jag tänkte för mig själv ett tag. Värför jag tycker singel livet är så bra? (eller varför jag säger så?) Här kommer nog anledning tror jag. Alltså jag tror att jag ligger med folk bara för sex skull är nog bara för att jag vill känna mig trygg och inte ensam, liksom nå slags "kärlek" för stunden. Men egentligen så njuter jag inte direkt av sexet. Det är faktiskt inte det jag är ute efter, utan den där känslan som känns speciellt. Jag känner mig fan ensam och är nog rädd! Varje gång jag dejtar nån så blir det antingen att jag inte är intresserad och helt enkelt inte klickar eller så är jag intresserad men åt andra sidan är det tvärtom. Är det mitt sätt att finna mig lycka genom att bara ligga med nån ramdon? Svar - NEJ, men kanske bara för stunden.
Jag vill känna mig trygg hos en person, vill kunna visa upp varandra för nära och kära och samtidigt känna den känslan som varar längre än bara för stunden. Den känslan har jag nog inte haft sen jag träffade Calle. Jag vill som ha den känslan igen fast bara på ett bra sätt utan oro. Varför kan det bara inte komma snart? Ligger det nåt slags förbannelse bakom detta att det aldrig fungerar för mig och kärleken?! SUCKAR SÅ IN I HELVETE VAD JAG KÄNNER MIG ENSAM OCH BEHÖVER VÄRME!!

(Måste nog skriva till Miller att jag vill vara med honom fan) -.-'

Good feeling

Åh vad det kändes bra att vara på skolan och dansa idag. Så här vill jag känna mig varje dag! Dans glädje och skol glädje. Fy vad jag har haft en bra dag!

KUK

Fan va less! Jag har inte kunnat få tag på någon igår och ingen har kunnat få tag på mig på nästan hela veckan på grund av mobil jävel som dampar! Så mycket som jag skulle behöva en ny mobil eftersom allt och alla klagar på att de inte kan få tag på mig i akut läge. Tänk om nån arbetsgivare har försökt få tag på mig? Då hade jag nog sumbat chansen på ett jobb! SÅ JÄVLA FUCKING LESS PÅ MIN JÄVLA FUCKING CP MOBIL SOM VÄGRA FUNGERA SOM DEN SKA!!!!
Sen har man ju inte råd till en ny. Om jag ska köpa en ny så vill jag ha något som uppfyller mina krav så som en mobil för mig, inte en sämre än vad jag har just nu. DÖÖÖÖ!!!!

Jag vill bli kär

Vill blir kär i någon som känner samma sak för mig. Någon som gör att hela min kropp att pirra. Att sex inte bara är sex utan mer än sex, den varma ömma känslan av kärlek. Jag vill ha ett sex liv med någon jag verkligen tycker om. Inte bara att ha sex och sedan bara sex. Alltså visst kärlek handlar samtidigt mycket om sex, men det är inte bara det! För mig är det mer som kropps kemi. Jag vet inte hur jag ska sätta ord på det riktigt.. Det ska vara bra sex och även utanför sex, någon som man vill vara med hela tiden utan att man ledsnar på varandra. Liksom vill känna längtan av att ta på den personen hela tiden och överallt både i tid och rum eller vad man nu säger.. Nån som gör mig totalt crazy utan gränser! Det är så svårt att förklara. Låter kanske lite som att jag är sex beroende, I dont know! Och hoppas inte att det bara är jag som tänker så. Menar alla vi både killar och tjejer har sånna behov, iallafall mer eller mindre utav det. Ska det vara så svårt att hitta en partner som man bara känner "Yes, detta känns rätt!" och att den personen är minst lika galen i mig som jag är i den personen. Då kanske jag skulle ha lättare att njuta av samlag mera? Eller vad vet jag?
Kan nog ta hela livet att hitta en sådan perfekt person man är ute efter. En person som gör att tiden att rinner iväg med känslan av lycka varje morgon och kväll, hela dagen tills man dör ut! Vilken känsla det hade varit! Men det vet jag ju inte om, har aldrig haft den känslan riktigt.. eller? Hur mycket vet jag egentligen? Jag bara kastar ut saker jag filosoferar..

Jobbigt sådär

Var nog första gången på länge jag tyckt att det var jobbigt att runka! Fan att jag måste få kämpa för att komma! Jag svettades som fan. Tog en jävla lång tid för mig att komma nu förtiden även att jag inte runkat på ett bra tag. Är det ens bra eller dålig?! Typ inga porrfilmer får mig att bli tillräckligt upphetsad, inga. Inte ens hetero porr! Håller jag på att bli celibat eller något? Vad är det som händer med mig? Finns det medicin för sånt att man får lättare att njuta lite extra och komma snabbare? Iallafall under en timme vore super..  Eller jag kanske behöver hitta någon som ger mig inperation inom sex? Någon som gör mig extra kåt och upphetsad. Finns det ens nån? Ibland blir jag uttråkad under sex. Känns lite som att jag gjort allt. Vill få lite glöd så min kuk få njuta eller nåt sånt!!! Nä, Jag tyckte det var sjukt jobbigt att runka ikväll. Fy!

Ger upp!

Vilken kväll igår var! Såg melodifestivalen och sällskaps dricka med kända och okända människor. Miller blev lite för full av vinet i slutet av kvällen, mitt fel att jag körde botten upp med honom ett antal för många gånger. Så han spydde lite mycket hehe. Men vi tog hand om varandra och tog oss hem oskadda.

Fick reda på att Jonas och en äldre kille som är vän med mig dejtar, vilket jag inte visste om från början. Så jag snackade med honom om det och så vidare. Fick höra från honom att Mattias gillar mig jätte mycket via Jonas. Men vad kan man säga? Han hade kunnat vara min pappa! Lika gammal som min mor. Dock visste jag inte att han var så gammal när jag låg med honom. Fast åt ena sidan så ångrade jag mig inte. Han respekterade mig för vad jag tycker vilket jag uppskattar som mest och att jag ändå njöt av hans sällskap. Men nu vet jag och jag accepterar att det går vidare. Jag ger upp på Jonas! Jag var intresserad men nu när jag vet hur allt ligger till så släpper det dära känslan av nyfikenheten. Skönt att han har hittat någon. Jag knullar vidare så säga! (Inte bokstavligt med menad) ;-)

Somebody is you

Ett tag sen jag skrev något här. Måste säga att jag har hunnit med väldigt mycket denna lov bara en vecka!
Jag har hunnit vara med min kära mor på bio och såg på "This means war", filmen var rätt bra tycker jag och mamma var nöjd. Vi har ätit middag/lunch på restuarang och så vidare. Var väldigt skönt att få ha en egen tid med henne faktiskt, eftersom jag sällan umgås med henne. Båda har som ett eget liv kan man nästan säga så det behövdes!
Sen har jag vart med farmor och varit på bio med henne med. Vi var först på Max och åt och då var mamma med, därefter träffade jag Tuj (barndoms kompis) och hans kompis, vi alla satte oss tillsammans och åt och pratade lite med varandra. Han hade precis fått körkort men snart så är det min tur! Sedan kom Miller då.. Miller är en kill kompis som jag har umgåtts med ett par gånger nu, en riktigt schysst kille är han men tyvärr enligt honom är han straight.;) Vi var sedan runt på stan med farmor och Miller. Fick med mig hem tre par chinos från Carlings som var på rea. Blev lite lyckligare med lite nya kläder, var dock första gången iår jag köpte mig kläder, eller sen i augusti. Så är det när man har dålig egonomi.. Efter vi har varit på stan och sagt farväl till Miller for jag och farmor och tog en kopp kaffe och en Chailatte för mig. Vi hade ett litet samtal om hur det har varit och sånna djupa snacket med henne. Det verkade som att hon förstod min situation iallafall och det kändes ju bra. Vi såg sedan "War horse", en super bra film verkligen. Den är som underbar och fin på ett dramatiskt känslo väckande film, men hursomhelst så slutade den bra och jag var nöjd. Jag grät till filmen men jag var inte ensam om det utan farmor och de andra som var där grät med:D.

Idag har jag varit i Piteå och varit med Pim och lagade mat till henne sen varit runt och sökt jobb på stan. Hon har det lite jobbigt just nu. Jag är så orolig för henne. Ville nästan gråta när jag ser hur sliten och trött hon verkade vara. Hon såg inte alls på topp form när hon och jag gick på stan. Det gjorde ont i hjärtat att se på henne på det sättet. Jag ska komma ihåg en sak hon lovade mig idag eller igår om jag ska vara exakt hoppas verkligen att hon håller det hon lovar. Jag kommer finnas där för henne och hjälpa henne så gott jag kan och det är vad vänner är till för eller hur? Jag mår dålig av att veta att en av mina vänner har det jobbigt och att man önskar att man kunde göra något mer än vad man egentligen kan. Jag önskar att jag hade super krafter så jag kan finnas där och skyddar mina vänner när de behöver mig.
Det är så mycket jag vill säga men det blir inte mer än en sammanfatting av allt verklighet. Livet är fan orättvis!

Miller kom hem till mig senare ikväll. Jag lagade wokade nudlar åt honom och tvättade kläder samtidigt. Klippte hans hår och blev ändå rätt nöjd, men fanns lite som jag ska fixa till hans huvud imorgon då jag kommer till honom. Han hade rätt fin penis när han stod i duschen hehe och till och med rumpan var fin.:D

Imorgon blire att övningköra i kort sträcka. Till Luleå, hem till Miller och taggar inför schlager festen vi ska på. Sedan skulle jag sova hos honom. Jonas kommer också vara där vad jag vet. Önskar nästan att han frågar mig ifall jag vill sova över hos honom. Shit allså jag kan inte komma över Jonas! Jag vill verkligen vara med honom mer!!

God natt<3

Tjenare allihopa!! ÖÖhhööm..

Haha är lite virrig idag...

KÄRLEK, NYFIKENHET, HONOM

Nu kommer en till sak.. Jag vet inte vad det är!!! Jag är så sjukt intresserad i Jonas även att jag inte träffar han så ofta men ändå känner jag något speciellt för honom. Sedan den middagen har jag tänkt mer på honom nästan varje dag, hela tiden! Vill skriva till honom varje dag och fråga om han vill vara med mig eller hitta på något nästan varje sek. Men jag gör inte det, jag vill inte vara på, jag är rädd, vill inte få allför mycket nej eller "tyvärr jag är upptagen". Kan inte läsa honom riktigt. Jag tror mest att jag är mer intresserad av att lära känna honom mer som person. Liksom gå djupare in för att se vad han är för typ, vad han tycker om och och gillar, vill veta mer om innehållet och så vidare. Jag är helt enkelt så sjukt nyfiken på honom! Men vad ska man göra åt saken? Vet att vi har legat med varandra en gång för ett tag sen. Så det känns som att han inte gillar mig, fast samtidigt så kan jag inte dra en slut punkt på det eftersom jag egentligen inte vet vad han tycker.
I somras då jag jobbade på restuarangen under Piteå dansar och ler festivalen dagen innan jag fyllde 19 år lovade han att komma förbi mig på jobbet och gratta mig. Gissa vad? Klockan 4 på morgonen då jag redan var hos min kollega och skulle sova ringde han mig och frågade var jag var eftersom restuarangen var stängt. Han sa att han hade lovat att komma och gratta mig så han gjorde det han lovade. Det var så sjukt gulligt av han! Att sånna små saker uppskattar jag så jävla mycket. Blev alldeles varm i hjärtat och därefter somnade jag gott som fan. Det kommer jag nog aldrig att glömma! VET INTE VAD JAG TA TA MIG TILL VÄGA!! KAN HAN BARA INTE VISA MER INTRESSE OM HAN NU ÄR INTRESSERAD FÖR JAG ÄR INTRESSERAD SOM FAN!!!!!

Är jag kanske avstånd kär då?  eller vad är det för skit??:/

Aaaoow

GE UPP KILLEN JAG ÄR INTE INTRESSERAD:
Jag ska inte klaga för mycket. Eftersom jag har haft det jätte bra de senaste dagarna. Igår var jag så extremt glad än att vara bakis. Ni förstår inte hur glad jag känner mig. Jag känner mig typ lycklig (Iallafall det jag tror). Sen onsdags kväll hade jag redan ont i halsen och ändå drack jag vin av Pim. Blev lullig redan efter ett glas och sen spårar det ur. Det slutade med att alla var stup fulla! Fick höra att jag skrek när jag pratar dagen efter, hade ju ont i halsen redan kvällen innan. Och idag har jag knappt rösten kvar! Men det är nice! :D

Jag stör mig på att en super ful kille (inte för att vara elak). Han ska jävla hålla på att skriva till mig hela tiden. Även att han vet att jag inte är intresserad! Han jobbar på en hamburgare restuarang jag brukar vara och käka på. Men han ger aldrig upp! Svarar jag inte på msn så skriver han på  Qx om inte qx så skriver han till facebook. Kan människan bara ge upp att skriva!?! Vill bara att han ska sluta skriva.

RÖKNING:
En sak som jag oroa mig är min bästa vän Mattias som nu har börjat röka och är beroende av det. Han har sagt  att han ska sluta så många gånger men ändå så fortsätter han att röka iallafall. Han gör inte bara mig besviken utan att han sviker sig själv. Jag är så emot folk som röker. Speciellt när det kommer till mina nära och kära. Visst det är okej att man röker på fester och så. Men man ska verkligen inte göra det till en vana. Vad ska jag säga mer än att jag är besviken på honom..


RSS 2.0